Amūras migdoline plutele

2014-05-14 12:17   Peržiūros : 4624   Spausdinti


Amūras migdoline pluteleReikės:

  • 200 g šviežio amūro,
  • 10 vnt. migdolų riešutų (kapotų),
  • šaukšto miltų,
  • kiaušinio plakinio,
  • druskos,
  • piprų,
  • citrinos sulčių,
  • 100 g šparaginių pupelių (naudojau šaldytas),
  • 60 g brokolių,
  • 6 vyšninių pomidrų

Gaminimas:
Amūrą pašlakstome citrinos sultimis, pabarstome druska ir pipirais. Lengvai apvoliojome miltuose. Tada apvoliojame kiaušinio plakinyje amūro šonus ir viršų. Viršų apiberiame migdolais. Dedame į kepimo indą ir kepame 20 min, 180 laipsnių orkaitėje.

Šparagines pupeles ir brokolius užpilame verdančiu vandeniu. Palaikome 5 min. Tada nusausiname. Dedame į kepimo indą, pabarstome drsuka ir pipirais ir pašauname orkaitėn, šale žuvies, 7 minutėms.

Iškepusias daržoves dedame į lėkštę. Ant viršaus pridedame pomidriukų ketvirčių, dedame amūrą, ir ant viršaus dar užspaudžiame citrinos sultimis. Patiekti su tzatziki padažu.

Skanaus!

Egidija

Šis receptas dalyvauja „Žuvies receptų konkursas su „Išlaužo žuvimi"!
Atsiųsk savo receptą ir laimėk puikius „Išlaužo žuvies" prizus!

 Amūras migdoline plutele


Kategorijos: Žuvies patiekalai, 1. Antrieji patiekalai ir kepsniai, RECEPTAI, Žuvies receptų konkursas su „Išlaužo žuvimi“
Liekninanti suknelė 2062-01-06 Drabužiai gali padėti „sulieknėti“ per 5 minutes

Kai jaustis gražiai trukdo pora nereikalingų kilogramų, o sportuoti ir sveikai maitintis nėra laiko...

daugiau