Drabužiai gali padėti „sulieknėti“ per 5 minutes

2062-01-06 13:37   Peržiūros : 725   Spausdinti


Optiškai liekninanti suknelėKai jaustis gražiai trukdo pora nereikalingų kilogramų, sportuoti ir sveikai maitintis nėra laiko. O gerai atrodyti būtina jau šią akimirką, tokiu atveju padėti gali tinkamai pasirinkti drabužiai. Lieknėjimo akademija dalinasi sukaupta jos dalyvių patirtimi ir atveria spintas. Tinkamai pasirinkus drabužius galima per 5 minutes paslėpti kūno trūkumus.                

„Drabužiai dažnai, tai pirmoji priemonė, kurios griebiasi moterys pastebėję, kad priaugo vieną, kitą nereikalingą kilogramą. Ir iš tiesų tinkamai parinktas drabužis gali padaryti stebuklus ir greitai paslėpti nepageidaujamus kūno apvalumus. Tačiau nereikia užmiršti, kad tai tik laikina priemonė ir nepakeitus gyvenimo būdo ji ilgainiui gali nebepadėti. Norint būti ramiai dėl savo kūno linijų reikia atrasti laiko sportui ir sveikai mitybai", - kalba Lieknėjimo akademijos vadovė Lina Smaidrytė.


Atidžiai rinkitės dydį        
Tinkamas drabužio dydis labai svarbus, per mažas išryškina trūkumus, per didelis vizualiai storina.

Megztiniai

Vizualiai lieknina ilgi megztiniai. O jei dar pasirinktas megztukas bus atsegtas, tai tik dar labiau sustiprins lieknumo įvaizdį.                     

Drabužių sluoksniai
Optiškai lieknina keliais sluoksniais vilkimi drabužiai - svarbiausia taisyklė sluoksnių negali būti daug (iki trijų), dar svarbu, kad tai būtų grakščiai krintančių, lengvų audinių drabužiai.
Liekniau atrodysite derindama įvairaus ilgio drabužius, pvz.: trumpą suknelę ir neužsegtą megztinį iki kelių.              

Tamsi spalva                    
Norint paslėpti netobulas formas galima rinktis klasikinio stiliaus, tamsios spalvos drabužius. Juodas megztinis ar suknelė - puikiai paslėps kūno trūkumus. Visiems žinomas faktas, kad tamsūs drabužiai žmogų lieknina, o šviesūs storina, išimtis pereinančių spalvų drabužiai. Šviesus drabužio viršus palengva tamsėjantis link apačios padės optiškai sumažinti pilvą ir susiaurinti klubus.                

Drabužių raštai                 
Jei norisi raštuoto rūbo, rinkitės smulkų raštą - jis apkraus akis ir nukreips aplinkinių žvilgsnius. Dar geriau rinktis drabužius išilginėmis linijomis, o ne skersinėmis.        

Apatiniai
Renkantis apatinį trikotažą atkreipkite dėmesį, kad gumelės neįsirėžtų į kūną, nespaustų. Tokie apatiniai gali padidinti „rinkelių" aplink pilvą įspūdį.

Trikampio formos iškirptės                  
Drabužio iškirptė vizualiai pakeičia kūno formą, jei norime atrodyti liekniau, rinkitės rūbus su trikampio formos iškirpte. Ji lieknina kaklą ir viršutinę kūno dalį.           

Diržai
Rinkitės siaurus diržus su mažomis sagtimis, venkite storų diržų su stambiomis sagtimis, kurios kūną dalija į dvi dalis.                     

Suknelės
Suknelė ar tunika jaukiai apgulanti pečius, krūtinę ir nuo jos truputi platėjanti (ar paraukta) puikiai paslepia pilvuką ir klubus.

Avalynė

Siekiant atrodyti liekniau rinkitės batelius su aukštesniais kulnais. Geriausia forma - trapecijos, avint tokius aukštakulnius blauzdos atrodys lieknesnės.

Aksesuarai

Nuo kūno trūkumų galima nukreipti žvilgsnius pasipuošus ryškiu aksesuaru. Dailus, ilgas šalikas elegantiškai nukaręs nuo kaklo yra vienas geriausių aksesuarų padėsiančių vizualiai padidinti ūgį.

 


Vokiečių aviganis 2024-04-24 Vokiečių aviganis

Vokiečių aviganio auginimas, vokiečių aviganio dresavimas, mityba, ligos, priežiūra

daugiau
Liekninanti suknelė 2062-01-06 Drabužiai gali padėti „sulieknėti“ per 5 minutes

Kai jaustis gražiai trukdo pora nereikalingų kilogramų, o sportuoti ir sveikai maitintis nėra laiko...

daugiau