Ekstremalus mergvakaris

2013-07-29 12:14   Peržiūros : 2435   Spausdinti


Ekstremalus mergvakaris

Į mergvakarius ir visus per juos žaidžiamus žaidimus - užduotis visada žiūrėjau skeptiškai, bet mano mergvakaris tą nuomonę visiškai pakeitė. Ištekėjusi esu jau kiek daugiau nei du metus, bet draugių staigmenas mergvakario proga prisimenu taip lyg viskas būtų vykę vakar - tokie smagūs prisiminimai. Žinoma, paties mergvakario metu buvo akimirkų, kai galvojau, kad draugėms neatleisiu už tokias kvailytes, bet praėjus trupučiui laiko viskas virto puikiais prisiminimais.

Visas mergvakario ekstremalumas prasidėjo nuo to, kad merginos mane tiesiog pagrobė ir apgavo. Iki vestuvių dar buvo likusios trys savaitės ir savaitgaliui artėjant buvau informuota, kad, deja, nieko nesigauna ir šventė nukeliama, bet iš tikrųjų taip nebuvo!

Prie visko prisidėjo ir sužadėtinis, kuris priprašė nuvažiuoti į parduotuvę, o kol nieko neįtardama pirkau maistą, draugės „pavogė" mano mašiną. Tai buvo pirmasis šokas, po kurio dar nespėjus susivokti iš kažkur išniro pasipuošusios merginos, užrišo akis ir išsivežė švęsti netikėto mergvakario. Paaiškino, kad važiuosim į kaimo turizmą, bet tai taip pat buvo melas, kurį supratau tik po gero pusvalandžio, kai sustojus vienoje autostrados poilsiaviečių man buvo atrištos akys ir liepta persirengti trumpa balta suknele bei pasidabinti nuometu - mes važiavome prie jūros!

mergvakario idėjaNe tokioje ir trumpoje kelionėje (važiavome iš Kauno) buvo dar ne vienas sustojimas ir kiekvieną kartą laukė vis kita užduotis: teko pinti vainiką, mesti į upelį akmenukus su neigiamomis būsimo vyro savybėmis, sakyti priesaiką ir kt. Artėjant prie Palangos prasidėjo šnekos apie maudynes ir kokteilius, tačiau įtikinamai kalbėjusios draugės mane dar kartą apgavo - iš tikrųjų laukė ekstremalus pasivažinėjimas keturračiais (paprastai tokių dalykų labai bijau, o čia dar ir važiuoti teko su ta pačia trumpa suknele). Po pramogos pajudėjome Šventosios link, kur pagaliau iš tikrųjų laukė ramus poilsis kaimo turizmo sodyboje: čia teko pademonstruoti maisto gaminimo įgūdžius, o vakare prie laužo laukė įvairūs santuokinio gyvenimo pamokymai ir atkalbinėjimai tekėti bei paskutinė ekstremali pramoga - pasivaikščiojimas po žarijas. Su merginomis plepėjome iki ryto, nes diena tikrai buvo kupina įspūdžių. Esu labai dėkinga draugėms už puikų mergvakarį, kurio net negalėjau įsivaizduoti tokio puikaus!

Ivona

Ši mergvakario idėja dalyvauja konkurse "Mergvakario idėjos".
Balsuok ir išrink geriausią idėją!

Konkursą "Mergvakario idėjos" remia:

Apžvalginis skrydis

CosmoProf Svajoniu knygos Vaiduokliai

Dalyvavai mergvakaryje? O gal jį organizavai? Aprašyk savo idėją ir laimėk puikius konkurso rėmėjų prizus!

 


Kategorijos: Vestuvės, vestuvių planavimas , Pramogos, renginių organizavimas, Konkursas „Mergvakario idėjos", Mergvakaris, mergvakario idėjos
Liekninanti suknelė 2062-01-06 Drabužiai gali padėti „sulieknėti“ per 5 minutes

Kai jaustis gražiai trukdo pora nereikalingų kilogramų, o sportuoti ir sveikai maitintis nėra laiko...

daugiau