Citrina kvepiantis sterkas
2012-11-16 10:23 Peržiūros : 1683 SpausdintiJums reikės:
šviežio sterko,
1/3 citrinos,
druskos,
šviežiai maltų citrinpipirių,
žalumynų: laiškinio šesnako, raudonėlio,
šlakelio aliejaus,
trupučio sviesto
Sterką išvalyti, įtrinti druska ir pipirais, užtarkuoti ctrinos žievelės, apšlakstyti citrinos sultimis. Būtų gerai bent truputį žuvį palikti pasimarinuoti. Į žuvies vidų sudėti priekonines žoleles ir pora nedidelių sviesto kubelių, viršų apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir kepti apie pusę valandos orkaitėje.
Skanaus,
Dalia D.
Šis receptas dalyvavo Geriausio Žuvies ir Jūros gėrybių patiekalo konkurse, kurį pristato ŽUVINĖ - vienintelis žuvies restoranas Lietuvoje! Atsiųsk savo receptą ir laimėk 100 litų vertės vakarienę!
Komentuokite ir vertinkite!
Norėdami komentuoti ir vertinti - prisijunkite arba Registruokitės!