Savaitės horoskopas (2015 birželio 01-birželio 07)

2015-06-01 10:19   Peržiūros : 1184   Spausdinti


Avinas

Pirmadienį jūsų mintyse užgims naujas tikslas. Tačiau būkite atsargūs jo siekdami, kadangi aplinkiniai netruks jūsų idėjų nuvertinti. Antradienį ir trečiadienį daugiau šnekėsite ir mąstysite, o ne veiksite. Darbo savaitės pabaigoje derėtų užsirašyti visas savo svajones, šie užrašai jums pravers netolimoje ateityje. Savaitgalį atidėkite visus planus į šalį ir darykite tai, kas šauna į galvą.

Jautis

Jei jau kurį laiką norėjote kur nors išvykti, tai pirmadienis tam tinkamiausias metas. Tiksliau dar ne pačiai kelionei, o jos planavimui. Antradienis ir trečiadienis įneš į jūsų gyvenimą ganėtinai neįprastos energijos. Gal ji bus skirta didžiuliam darbo krūviui, kurį šiuo metu gausite? Na, o tinkamai darbo savaitę turėtumėte užbaigti - gerai pasilinksminę su draugais. Savaitgalį derėtų spontaniškai pasinerti į ką nors naujo. Arba galite pagaliau nuvykti į pirmadienį suplanuotą kelionę.

Dvyniai

Pirmadienį jūs būsite ganėtinai sutrikę ir neryžtingi, tad nesitikėkite staigaus įžvalgos pliūpsnio, dėl ko gali kilti šiokių tokių nesklandumų. Tačiau tai truks neilgai, kadangi jau antradienį ar trečiadienį pradėsite mąstyti gerokai produktyviau bei atsikratysite netikėtai atsiradusio neryžtingumo. Jei penktadienį iškils kokių nors sunkumų ar šiaip reikės patarimo - klauskite savo pažystamo žmogaus. Būtent kokio? Pasikliaukite nuojauta ir nuspręskite, kas gali jums padėti. Savaitgalis bus kupinas dviprasmiškų jausmų.

Vėžys

Pirmadienį būtinai reikia paįvairinti savo kasdienybę, pavyzdžiui, padirbėti namie, jei dirbat biure, arba išvis nedirbti šią dieną. Jei laikysitės įprastos rutinos, tai sulauksite neįprastų nesklandumų. Antradienį ar trečiadienį stenkitės vengti neigiamų emocijų, kadangi šiuo metui jos jus ypatingai vargins. Tačiau tai neturėtų būti problema - jei jūs dalinsitės su pasauliu teigiamomis emocijomis, tai pasaulis netruks atsidėkoti jums tuo pačiu. Darbo savaitės pabaigoje jus lydės sėkmė. Savaitgalį pasistenkite kaip įmanoma labiau atskleisti savo potencialą.

Liūtas

Norite pirmadienį palikti aplinkiniams teigiamą įspūdį? Tai padaryti nesunku - paprasčiausiai leiskite jiems galvoti, jog jie yra pasaulio bambos. Tik nereikia persistengti, nes jūs būsite apkaltinti padlaižiavimu. Antradienį ir trečiadienį kažkieno keistenybės varys jus iš proto, tačiau prieš darant skubotas išvadas, jums derėtų gerai pagalvoti, ar tik jūs ir patys neturite kokių nors keistokų bruožų. Pasistenkite nekreipti dėmesio į aplinkinių keistenybes ir priimti jas linksmai, o ne piktybiškai. Darbo savaitės pabaigą derėtų praleisti taip pat kaip ir savaitgalį - besilinksminant.

Mergelė

Pirmadienį derėtų praleisti kiek linksmiau negu įprastai. Na ir kas, kad po savaitgalio reikia grįžti į darbą, tačiau juk neužilgo vėl bus savaitgalis, be to, juk jei nedirbtumėte, tai argi galėtumėte džiaugtis savaitgaliais taip, kaip džiaugiatės dabar? Antradienį ir trečiadienį jūs norėsite viską iš anksto suplanuoti, o kai nesiseks įgyvendinti planų - bus gerokai sugadinta jūsų nuotaika. Tad kodėl gi jums šiek tiek neatsipalaidavus ir neleidus įvykiams plaukti savaime. Ketvirtadienį ir penktadienį derėtų skirti įvairiausiems apmąstymams, kad savaitgalį niekas neblaškytų jūsų dėmesio nuo užsitarnauto poilsio.

Svarstyklės

Jei pirmadienį jums atrodys tarytum jūs velkatės visiems iš paskos, tai pasistenkite išsiaiškinti, dėl ko taip yra. Ir pasistenkite tai padaryti kuo greičiau, kadangi antradienį ir trečiadienį jūsų laukia romantiškas laisvalaikis. Nejaugi jūs norėtumėte, jog įvairūs tokio pobūdžio nesklandumai trukdytų jums gerai leisti laiką? Darbo savaitės pabaigoje jūsų laukia keli nusivylimai, tačiau be jų juk negalėtumėte įvertinti pergalės skonio, ar ne? Savaitgalį suraskite su kuo ir dėl ko galėtumėte varžytis, kadangi šiuo metu jums tai itin gerai seksis.

Skorpionas

Pirmadienį jums ypatingai gerai seksis bendrauti su žmonėmis, be to, jūs puikiai žinosite ko norite, bei ko galite tikėtis, tad stverkite viską, ką galite. Antradienį bei trečiadienį šeima ir namai turėtų būti jūsų prioritetas, tai padės išvengti problemų ateity. Ketvirtadienį ir penktadienį derėtų pasinerti į svajones bei apsvarstyti jų įgyvendinimo galimybes. O savaitgalį stenkitės vengti bet kokių konfliktų ir pradėkite ką nors neįprasto.

Šaulys

Pirmadienį derėtų prisiminti taupumą. Juk smulkmenai išleisti pinigai dabar galėtų labai prireikti ateity, perkant ką nors reikalingo. Antradienį ir trečiadienį jūsų savybės traukte trauks aplinkinius prie jūsų, o jūs tuo tarpu nepamirškite pasidalinti su jais savo naujausiu susižavėjimu. Penktadienį  būsite dėkingi už tai, kad galva yra pritvirtinta prie kūno, priešingu atveju ir ją būtumėte kur nors pamiršę. Savaitgalį suplanuokite pasimatymą ar pasisėdėjimą su draugais.

Ožiaragis

Pirmadienį derėtų kuo anksčiau iššokti iš lovos. Kodėl? Labai paprasta - kuo anksčiau atsikelsite, tuo daugiau spėsite nuveikti. Antradienį ir trečiadienį jūs ieškosite alternatyvių sprendimų įprastoms situacijoms, kad bent kiek paįvairintumėte bėgančias pro šalį dienas. Tačiau jums tai padaryti nebus lengva, kadangi jūsų vaizduotė nebus tokia, kokia turėtų būti, bent jau iki savaitgalio. Savaitgalį pasitelkite į darbą sugrįžusią vaizduotę.

Vandenis

Pirmadienį jums derėtų prisiminti savo kūną. Nueikite į sporto klubą, o jei tokios galimybės nėra, tiks ir bėgiojimas ryte. Antradienį ir trečiadienį įgausite ypatingo žavesio, padėsiančio pasiekti visus jūsų tikslus. Tad siekite visko, ko tik geidžia širdis (tik nepersistenkite su norais). Ketvirtadienį ir penktadienį derėtų kelissyk pasitikrinti savo planus, kadangi šiomis dienomis viskas yra linkę ištrūkti iš nustatytų rėmų. Savaitgalį jūsų laukia atradimas.

Žuvys

Kam pirmadienį jums viską daryti vienam, nors draugas ar bendradarbis gali su džiaugsmu jums padėti? Jei nenorite prašyti, tai suorganizuokite viską taip, kad naudinga būtų abiem. Antradienį ir trečiadienį įkraukite savo vaizduotę bei mąstymą, ir pirmyn į kelionę savo proto labirintais. Juose galite rasti nemažai įdomių dalykų. Ketvirtadienį ar penktadienį darbe jūsų laukia pasisekimas bei bendradarbių pripažinimas. Šiuo metu viskas jums klosis ypatingai gerai. Savaitgalį teks išnarplioti painią situaciją.

 


Anonsas.lt naujienlaiškio prenumerata

Sužinok naujausias mados tendencijas, geriausius receptus, kelionių ir laisvalaikio idėjas! UŽSIPRENUMERUOK!

anonsas.lt pristato
Anonsas.lt pristato
Kaip dažyti plaukus?

Atsako ir pataria plaukų SPA terapeutė Rita Liutikienė

Žiobrių žvejyba Žiobrių žvejyba

Kaip žvejoti žiobrius, kur žvejoti žiobrius, meškerės, pašarai, sistemėlės, masalai žiobriams

Ančiuviai Jūrinės žuvys

Kaip atpažinti jūrinę žuvį žvejų ir žuvų turguose visame pasaulyje, kaip išsirinkti skanią žuvį žuvų turguje

Valentino diena Šv. Valentino diena: kad turėtumėte ką prisiminti

Idėjos vakarėliui, kai švenčiate dviese arba su draugais.

Teidės ugnikalnis Teidės ugnikalnis

Ekskursija į Teidės ugnikalnį, pėsčiųjų takai prie Teidės, Tenerifės sala

Kaip pasigaminti žvakę namuose Kaip pasigaminti žvakę namuose?

Aromatinės, dekoratyvinės žvakės gamyba namuose. Graži rankų darbo žvakė.

Ką padovanoti kulinarui Ką padovanoti kulinarui

Geriausia dovana maistą gaminančiam virėjui, kulinarui, kokią maisto gaminimo įrangą padovanoti

Dovana keliautojui Dovanos keliautojams

Dovanų idėjos keliautojams

Katastrofų filmai Geriausi katastrofų filmai

Populiariausi visų laikų katastrofų filmai apie nelaimes - nuo ateivių ir žemės drebėjimų iki gaisrų ir potvynių.

Alaus diržas Ką padovanoti vaikinui? 20 puikių dovanų vaikinui idėjų

Dovana vaikinui, dovanų idėjos vaikinui, linksmos ir naudingos dovanos vaikinui

Kaip dekoruoti moliuga Helovinas: kaip dekoruoti moliūgą ir puošti namus

Kad šiurpią spalio naktį iš nuostabos aikčiotų kaimynai - paverskite savo namus šviečiančių moliūgų tvirtove.

Tradicinis varškės apkepas Tradicinis varškės apkepas su razinomis

Tradicinio varškės apkepo receptas su razinomis

Kelionė į Lenkijos Zakopanę Kelionė po Pietinę Lenkiją

Maršrutas po Pietinę Lenkiją, lankytinos vietos Pietų Lenkijoje, pramogos Lenkijos Pietuose

Varškės apkepas Varškės apkepas

TOP 3 varškės apkepo receptai, tradicinis varškės apkepas, varškės apkepas su razinomis, varškės apkepas su dribsniais

gražiausi Tuniso miestai Gražiausi Tuniso miestai

Kelionė po įdomiausius Tuniso miestus ir įspūdingiausius lankytinus objektus.

Latvijos pajūrio paplūdimiai Latvijos pajūrio paplūdimiai

Paplūdimiai Latvijos pajūryje, Latvijos pajūrio paplūdimių, pliažų apžvalga, atsiliepimai ir rekomendacijos

Pramogos Utenoje Pramogos Utenoje

Ką veikti Utenos rajone

Geriausi sporto klubai Vilniuje Geriausi sporto klubai Vilniuje

Geriausi jėgos sporto klubai Vilnius, geriausi treniruoklių sporto klubai Vilniuje, geriausi sporto klubai moterims Vilniuje

Stemplės uždegimas Stemplės uždegimas

Stemplės uždegimas (ezofagitas) yra ūminis arba lėtinis tam tikrų stemplės gleivinės dalių uždegimas, dėl kurio atsiranda skausmas krūtinėje, rėmuo ir kiti negalavimai.

Uzbekiška „Basma" kazane Uzbekiška „Basma" kazane

Uzbekų nacionalinis patiekalas, troškinys ir sriuba viename, Uzbekiškos „Basma" receptas, kaip pagaminti „Basma".

Kaimo turizmo sodyba įmonės renginiui Geriausios kaimo turizmo sodybos

Kaip išsirinkti geriausią kaimo turizmo sodybą ramiam poilsiui, šventei, įmonės renginiui, vestuvėms.

Įdomiausios lankytinos vietos Lietuvoje Įdomiausios lankytinos vietos Lietuvoje

Lankytinos Vietos Lietuvoje, Ką verta pamatyti ir nuveikti Lietuvoje?

Alkoholio maišymas Alkoholio maišymas

Alkoholiniai gėrimai ir kokteiliai, populiariausi alkoholiniai kokteiliai, su kuo maišyti alkoholį, kokius kokteilius rinktis, kad nejaustume pasekmių?

Poilsis Utenoje Poilsis Utenoje

Kur ilsėtis Utenos rajone, poilsiavietės Utenos rajone,

plastikinė valtis Kaip išsirinkti plastikinę valtį

Kokią plastikinę valtį pirkti, geriausios plastikinės valtys

kelionė į Tunisą Kelionė į Tunisą

Maršrutas po Pietinį Tunisą, Gafsa-Tozeuras-Kebilis-Tatuinas-Džerba-Mahdija, reportažas iš kelionės į Tunisą

velykiniai sveikinimai Velykiniai sveikinimai

Velykiniai sveikinimai tėvams, draugams, artimiesiems, kolegoms

Velykiniai sveikinimai Sveikinimai Šv. Velykų proga

Solidūs velykiniai sveikinimai. Juokingi sveikinimai Velykų proga. Originalūs sveikinimai su Šv. Velykomis.

Kelionė į Tenerifę Kelionė į Tenerifę

Ką pamatyti Tenerifėje, lankytinos vietos Tenerifėje, pramogos Tenerifėje, automobiliu po Tenerifę, geriausios vietos poilsiui Tenerifėje

Lankytinos vietos tunise Lankytinos vietos Tunise

Ką aplankyti ir pamatyti Tunise, gražiausi Tuniso miestai

Originalūs kvepalai Originalūs kvepalai: patarimai, kaip atskirti originalius kvepalus nuo klastočių

Originalių kvepalų požymiai, kaip išsirinkti kokybiškus ir originalius kvepalus, požymiai, kad perkate padirbtus kvepalus, kvepalų žymėjimas

Anonsas.lt pristato
Dalia Dulkienė Dalia Dulkienė

Dalios receptų knyga

neringos blogas Neringa L.

Neringos receptų knyga

Galina Jagello

Maisto patiekalų receptų knyga