2014 m. spalio mėnesio horoskopas

2014-09-18 10:31   Peržiūros : 4261   Spausdinti


AVINAS

Spalis Avinams bus nuojautos ir įžvalgumo išbandymo metas. Jei išmoksite pasikliauti ir suvokti savo vidinį balsą - mėnuo nuo pat pradžios bus puikus. Tiesa, tai nereiškia, kad nereikės stengtis - naujiems planams gali sutrukdyti nepasitikėjimas savimi ir depresiška rudens nuotaika.

Artimiesiems, ypač kartu gyvenantiems šeimos nariams dabar nebūsite itin mieli: erzins nuotaikos kaita, nuovargis. Užuot lieję tulžį ant visų iš eilės geriau prisiverskite pasportuoti, pamedituoti, pasirūpinkite savo imunine sistema ar tiesiog palepinkite kūną ir sielą - juk mažų malonumų tikrai nusipelnėte.

Palankios dienos: 2, 5, 8, 9, 15, 28, 30, 31. 
Nepalankios dienos:  12, 17, 22, 25.

 

JAUTIS

Jaučiai turėtų apsidairyti ir išsirinkti bendražygius, patikimus žmones, su kuriais įveiks artimiausiu metu laukiančius sunkumus paprasčiau ir be didesnių nuostolių. Mąstykite strategiškai - tai dabar itin padės eiti į priekį, o ne stovėti vietoje.

Jei didelių tikslų ketinate siekti rimtai, venkite savo planais dalintis. Tas pats pasakytina net apie artimiausius žmones - geriau nustebinkite juos, kai rezultatai jau bus matyti.

Rudenio darganai ir niūriai nuotaikai užplūdus keliaukite. Ir nebūtinai toli: užsimiršti ir pagerinti emocinę būklę padės pasivaikščiojimas parke, netoliese esančių žymesnių vietų lankymas ir panašiai. Venkite konfliktų su šeimos nariais, skirkite jiems daugiau dėmesio.

Palankios dienos: 1, 7, 8, 12, 15, 18, 22, 24, 25, 31.
Nepalankios dienos: 5, 6, 10, 11, 13, 18, 20, 29.

Geros blogos dienos

DVYNIAI

Dvyniams spalis - palankus naujų idėjų ir minčių realizavimo laikas. Būsite kūrybingi, tačiau kartu gebėsite mąstyti ir logiškai bei strategiškai, viską vertinti kritiškai.

Paramos sulauksite ne tik iš artimųjų ar pažįstamų, bet ir iš tų, kurių niekada nesitikėjote. Svarbu pernelyg neužriesti nosies, nes sėkmė gali greitai nusisukti. Nors bendraujant galima šiokia tokia įtampa, ypač mėnesio pabaigoje, stenkitės viską kompensuoti nuoširdžiu rūpesčiu ir pagalba. 

Palankios dienos: 3, 5, 8, 11, 17, 18, 26, 29.
Nepalankios dienos: 6, 10, 16, 30, 31.

 

VĖŽYS

Vėžius sėkmė lydės kūryboje, viešojoje erdvėje. Šis spalis - tai periodas, kuris vedaį naują gyvenimo etapą: nauji sandoriai, partneriai, įdomi veikla ir įsisenėjusių opių problemų sprendimas.

Jei ruošiatės į tolimas keliones, galite sutikti tokių žmonių, su kuriais pradėsite naują veiklą. Taip pat dabar geras metas siekti karjeros, pripažinimo profesinėje veikloje. Be kita ko, Vėžiams labai pasitarnaus ir intuicija, kuri padės priimti teisingiausius sprendimus.

Palankios dienos: 2, 5, 7, 12, 18, 21, 22, 19, 30.
Nepalankios dienos: 5, 6, 19, 27.

 

LIŪTAS

Spalio mėnuo bus spalvingas ir įvairus. Liūtų laukia ir sėkmės, ir nesėkmės, juoda ir balta. Tikėtina, kad dabar teks atskleisti visus geriausius liūtiškojo charakterio bruožus ir medžioti bei aršiai ginti savo inteteresus.

Nuovargis kaupsis palengva, tačiau pabaigoje mėnesio viskas tarsi sprogs. Apims depresyvi nuotaika, neapsisprendimo jausmas, abejingumas ateičiai. Visgi Liūtai turėtų gana greitai tai įveikti.

Skirkite daugiau laiko bendravimui tiek su kolegomis darbe, tiek su artimaisiais. Tai padės pagerinti jūsų socialinį įvaizdį, o taip pat suprasite, kad tai išties malonu ir įdomu, nors paskutiniu metu ir buvote nusiteikę žmonių privengti.

Palankios dienos: 2, 3, 5, 8, 9, 11, 15, 26.
Nepalankios dienos: 6, 19, 27, 29, 30, 31.

Naudingi akmenys

MERGELĖ

Kad pasiektumėte savo tikslų teks pasistengti, paplūšėti iš peties. Nors situacijos ir klostysis ne itin palankiai, norėdami sugebėsite išlaviruoti taip, kad gautumėte naudos.

Jei nežinoti, ką rinktis, apgalvokite ir netipinius, netikėtus ir netgi šokiruojančius sprendimus. Kartais tai gali būti pats teisingiausias mąstymas. Spalio pabaigą skirkite maloniai veiklai: organizuokite susitikimus su draugais, vakarėlius, švęskite gyvenimą! 

Palankios dienos: 2, 5, 8, 9, 15, 17, 19, 28, 30, 31. 
Nepalankios dienos: 8, 9, 12, 13, 28.

 

SVARSTYKLĖS

Teks varžytis tarp impulsyvumo ir kantrybės. Nors svarstyklėms tai nėra labai įprasta, bet aplinka privers panirti į gilius apmąstymus ir sudėtingus svarstymus, ką gi pasirinkti. Nenusiteikite iš anksto, kad vienas pasirinkimas blogas - abu jie geri, tačiau skirtingi, tad spręsti, ko labiau norite teks savarankiškai ir jokie aplinkinių patarimai čia nepadės.

Gerinkite santykius su mylimais žmonėmis, parodykite savo rūpestį, nevenkite padėti. Tikėtinos ir naujos pažintis, tačiau čia elkitės atsargiau, nepulkite stačia galva žmogumi pasitikėti, o pirmiausia jį patikrinkite, išmėginkite. 

Palankios dienos: 12, 18, 19, 22, 26, 31.
Nepalankios dienos: 2, 9.

 

SKORPIONAS

Atėjo puikus metas pakeisti savo padėtį socialine prasme: darbo koletyve, draugų ar artimųjų būryje. Taip pat spalis palankus ir finansine prasme, nes susidarys progų uždirbti daugiau, pakeisti darbą ar palypėti karjeros laiptais, taip pat palankiomis sąlygomis pasiskolinti, gauti kreditą.

Antra vertus galimi insitucijų patikrinimai, tad jei vis dar neatlikote būtinų veiksmų - viską susitvarkykite.

Palankios dienos: 4, 6, 10, 12, 25, 29.
Nepalankios dienos: 8, 11, 28.

Bioritmas

ŠAULYS

Pradėtus darbus tęskite, bet imtis naujų dabar nelabai verta. Taip pat prireiks daug kantrybės, nes reikalavimai ir nuolatinės priekabės prie darbo tiesiog tampys nervus.

Neslėpkite to, ko nereikia ir nebijokite parodyti savo jausmus aplinkiniams. Normalu, kad kartais nėra nuotaikos arba ima pyktis, kad jaučiate baimę, ar nesate tikri dėl ateities. Piktavaliai bus nusiteikę pakenkti ir pasišaipyti, bet dėmesio kreipti į juos neverta.

Palankios dienos: 2, 7, 10, 12, 18, 22, 23, 29.
Nepalankios dienos: 6, 16, 26, 29.

 

OŽIARAGIS

Nors kartais atrodo, kad jūsų poelgių ir siūlymų niekas nesupranta ir nepalaiko, nenuleiskite rankų, naudokitės įgimta savybe nugalėti kliūtis ir laukti tik geriausio. Darbe gali tekti įrodinėti savo tiesą, ginti užsitarnautą vardą. Nepalankus metas kreiptis į įtakingus asmenis ar valstybines institucijas - nesulauksite reikalingo dėmesio ir informacijos.

Svarbesnius darbo ar verslo reikalus tvarkykite mėnesio pradžioje, o paskutines dvi savaitės tiesiog ilsėkitės ar atlikite nereikšmingus darbelius. Ligos jūsų nekamuos, tačiau reikėtų susirūpinti mityba.

Palankios dienos: 4, 7, 12, 18, 20, 22, 29, 30.
Nepalankios dienos: 1, 5, 9, 17.

Laimes talismanai

VANDENIS

Kad maudytumėtės šlovės spinduliuose, reikės darbus planuoti dar kruopščiau, priimti rizikingus sprendimus, tačiau viskas pasiteisins. Jūsų sėkmė erzins pavyduolius.

Jeigu dirbate savo versle, su partneriais pasistenkite bendrauti ir neformalioje aplinkoje, kad sužinotumėte jų pomėgius, surastumėte bendrus sąlyčio taškus.

Namuose tvyros psichologinė įtampa, tartum barnių ir pykčių nebus, o širdyje jausite sunkumą. Galvokite ir stenkitės susitvarkyti.

Palankios dienos: 2, 3, 6, 10, 16, 30, 31.
Nepalankios dienos: 5, 9, 18, 24, 29. 

 

ŽUVYS

Žuvys spalį mėnesį stovės vietoje, bus sunku dirbti, siekti įgyvendinti planus, nes jausis didžiulis nuovargis, išsekimas ir pesimizmas. Geriausiai šiuo atveju padės netradicinė medicina, organizmo valymas, Rytų šalių meditacija.

Įtampa, padidėjęs jautrumas neigiamai įtakos santykius su tais, kuriais bendraujate nuoširdžiai, kurie jums artimi. Kils konfliktinių situacijų su kolegomis arba nepažįstamais.

Palankios dienos:  1, 5, 7, 10, 11, 18, 21, 29.
Nepalankios dienos: 3, 4, 15, 20, 29.

Laisvalaikio gido Anonsas.lt informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "IKS" sutikimo draudžiama.

sausio menesio horoskopas Meilė ir magija: kaip priversti mylėti
Horoskopas 2014 metams


Anonsas.lt naujienlaiškio prenumerata

Sužinok naujausias mados tendencijas, geriausius receptus, kelionių ir laisvalaikio idėjas! UŽSIPRENUMERUOK!

anonsas.lt pristato
Anonsas.lt pristato
Kaip dažyti plaukus?

Atsako ir pataria plaukų SPA terapeutė Rita Liutikienė

Žiobrių žvejyba Žiobrių žvejyba

Kaip žvejoti žiobrius, kur žvejoti žiobrius, meškerės, pašarai, sistemėlės, masalai žiobriams

Ančiuviai Jūrinės žuvys

Kaip atpažinti jūrinę žuvį žvejų ir žuvų turguose visame pasaulyje, kaip išsirinkti skanią žuvį žuvų turguje

Valentino diena Šv. Valentino diena: kad turėtumėte ką prisiminti

Idėjos vakarėliui, kai švenčiate dviese arba su draugais.

Teidės ugnikalnis Teidės ugnikalnis

Ekskursija į Teidės ugnikalnį, pėsčiųjų takai prie Teidės, Tenerifės sala

Kaip pasigaminti žvakę namuose Kaip pasigaminti žvakę namuose?

Aromatinės, dekoratyvinės žvakės gamyba namuose. Graži rankų darbo žvakė.

Ką padovanoti kulinarui Ką padovanoti kulinarui

Geriausia dovana maistą gaminančiam virėjui, kulinarui, kokią maisto gaminimo įrangą padovanoti

Dovana keliautojui Dovanos keliautojams

Dovanų idėjos keliautojams

Katastrofų filmai Geriausi katastrofų filmai

Populiariausi visų laikų katastrofų filmai apie nelaimes - nuo ateivių ir žemės drebėjimų iki gaisrų ir potvynių.

Alaus diržas Ką padovanoti vaikinui? 20 puikių dovanų vaikinui idėjų

Dovana vaikinui, dovanų idėjos vaikinui, linksmos ir naudingos dovanos vaikinui

Kaip dekoruoti moliuga Helovinas: kaip dekoruoti moliūgą ir puošti namus

Kad šiurpią spalio naktį iš nuostabos aikčiotų kaimynai - paverskite savo namus šviečiančių moliūgų tvirtove.

Tradicinis varškės apkepas Tradicinis varškės apkepas su razinomis

Tradicinio varškės apkepo receptas su razinomis

Kelionė į Lenkijos Zakopanę Kelionė po Pietinę Lenkiją

Maršrutas po Pietinę Lenkiją, lankytinos vietos Pietų Lenkijoje, pramogos Lenkijos Pietuose

Varškės apkepas Varškės apkepas

TOP 3 varškės apkepo receptai, tradicinis varškės apkepas, varškės apkepas su razinomis, varškės apkepas su dribsniais

gražiausi Tuniso miestai Gražiausi Tuniso miestai

Kelionė po įdomiausius Tuniso miestus ir įspūdingiausius lankytinus objektus.

Latvijos pajūrio paplūdimiai Latvijos pajūrio paplūdimiai

Paplūdimiai Latvijos pajūryje, Latvijos pajūrio paplūdimių, pliažų apžvalga, atsiliepimai ir rekomendacijos

Pramogos Utenoje Pramogos Utenoje

Ką veikti Utenos rajone

Geriausi sporto klubai Vilniuje Geriausi sporto klubai Vilniuje

Geriausi jėgos sporto klubai Vilnius, geriausi treniruoklių sporto klubai Vilniuje, geriausi sporto klubai moterims Vilniuje

Stemplės uždegimas Stemplės uždegimas

Stemplės uždegimas (ezofagitas) yra ūminis arba lėtinis tam tikrų stemplės gleivinės dalių uždegimas, dėl kurio atsiranda skausmas krūtinėje, rėmuo ir kiti negalavimai.

Uzbekiška „Basma" kazane Uzbekiška „Basma" kazane

Uzbekų nacionalinis patiekalas, troškinys ir sriuba viename, Uzbekiškos „Basma" receptas, kaip pagaminti „Basma".

Kaimo turizmo sodyba įmonės renginiui Geriausios kaimo turizmo sodybos

Kaip išsirinkti geriausią kaimo turizmo sodybą ramiam poilsiui, šventei, įmonės renginiui, vestuvėms.

Įdomiausios lankytinos vietos Lietuvoje Įdomiausios lankytinos vietos Lietuvoje

Lankytinos Vietos Lietuvoje, Ką verta pamatyti ir nuveikti Lietuvoje?

Alkoholio maišymas Alkoholio maišymas

Alkoholiniai gėrimai ir kokteiliai, populiariausi alkoholiniai kokteiliai, su kuo maišyti alkoholį, kokius kokteilius rinktis, kad nejaustume pasekmių?

Poilsis Utenoje Poilsis Utenoje

Kur ilsėtis Utenos rajone, poilsiavietės Utenos rajone,

plastikinė valtis Kaip išsirinkti plastikinę valtį

Kokią plastikinę valtį pirkti, geriausios plastikinės valtys

kelionė į Tunisą Kelionė į Tunisą

Maršrutas po Pietinį Tunisą, Gafsa-Tozeuras-Kebilis-Tatuinas-Džerba-Mahdija, reportažas iš kelionės į Tunisą

velykiniai sveikinimai Velykiniai sveikinimai

Velykiniai sveikinimai tėvams, draugams, artimiesiems, kolegoms

Velykiniai sveikinimai Sveikinimai Šv. Velykų proga

Solidūs velykiniai sveikinimai. Juokingi sveikinimai Velykų proga. Originalūs sveikinimai su Šv. Velykomis.

Kelionė į Tenerifę Kelionė į Tenerifę

Ką pamatyti Tenerifėje, lankytinos vietos Tenerifėje, pramogos Tenerifėje, automobiliu po Tenerifę, geriausios vietos poilsiui Tenerifėje

Lankytinos vietos tunise Lankytinos vietos Tunise

Ką aplankyti ir pamatyti Tunise, gražiausi Tuniso miestai

Originalūs kvepalai Originalūs kvepalai: patarimai, kaip atskirti originalius kvepalus nuo klastočių

Originalių kvepalų požymiai, kaip išsirinkti kokybiškus ir originalius kvepalus, požymiai, kad perkate padirbtus kvepalus, kvepalų žymėjimas

Anonsas.lt pristato
Dalia Dulkienė Dalia Dulkienė

Dalios receptų knyga

neringos blogas Neringa L.

Neringos receptų knyga

Galina Jagello

Maisto patiekalų receptų knyga