savaitgalio kelionės automobiliu

2020-01-13 13:09   Peržiūros : 1   Spausdinti



Pirmas dalykas, kurį padarome vos tik pagalvoję apie laisvą laiką - keliaujame į „Googlę" ir ieškome savaitgalio idėjų. Prieš akis išvystame didelę pasiūlą paskutinės minutės kelionių, kurios kiekvienam žmogui sukelia skirtingas emocijas. Tikrai yra žmonių, kurie mėgsta daryti spontaniškus sprendimus. Tokiu atveju - paskutinės minutės pasiūlymai kaip tik jums. Tačiau yra ir tokių, kuriems tai sukelia begalinį stresą. Tuoj pat pirkti bilietus, viešbučius ir krautis lagaminą vienu metu! Šioje vietoje mes jums skubame į pagalbą. Savaitgalio kelionė gali būti ne tik skrydis lėktuvu, nusipirkus pilną paketą, bet ir išvyka automobiliu, išvyka po Lietuvą arba kelionė su vaikais. Paprastas pasivaikščiojimas po pažintinius takus, kurie, galbūt, yra visai netoli jūsų namų, gali tapti puikia savaitgalio pramoga.


Savaitgalio kelionės automobiliu

 

Nors šiuo metu įsivaizduojame, kad bene visi mėgsta keliauti lėktuvu, tačiau taip nėra. Dauguma renkasi kelionę automobiliu. Įsivaizduokite, kiek daug naštos nukrenta nuo jūsų pečių - nesate priklausomas nuo bilietų, tvarkaraščių, tam tikro laiko. Iškeliaujate kada norite, pakylate kada norite, net sustojate, kada norite būtent jūs. Iš vienos pusės, šis variantas skamba viliojančiai, tačiau yra kita jo pusė - pasiruošimas. Pasiruošti ir susiorganizuoti geriausią savaitgalio kelionę tikrai nelengva, ypač jei norima nepamirštamos kelionės.

 

Pradedant organizuoti kelionę, visų pirma, patartina susirasti lankytinus objektus. Vietas, kurias be galo norite aplankyti. Pasistenkite, kad visos būtų arčiau viena kitos. Tokiu atveju nevažinėsite nuo vieno galo prie kito ir sugaišite mažiau laiko. Žinoma, jeigu viename miesto gale yra nuostabus lankytinas objektas, dėl kurio reikėtų pastovėti nemažai valandų kamščiuose, bet į be galo norite nukeliauti - taip ir padarykite.

Išsirinkti restoraną, lankytinus objektus padeda tripadvisor. Tačiau jame jau gerokai perdaug sukomercintų atsiliepimų iškraipančių realią situaciją. Verta gilintis įdėmiau. Viešbutį geriausia išsirinkti naudojant booking.com arba Airbnb.com . Prieš važiuodami atsisiųskite į telefoną vietovės žemėlapius, tai labai pravers vietoje dėliojant maršrutus.

 

Mėgstantiems vyną - Chianti kelias, esantis Italijoje, kuriame galėsite mėgautis kalvelėmis, miestukais ir viduramžių pilimis bei Mozelio vyno kelias, esantis Vokietijoje. Abiejuose galima išvysti pilis ir vynuogynus. Vaizdai, kurie nepaliks nei vieno abejingo. Pažiūrėkite į nuotrauką žemiau ir suprasite, jog vaizdas - vertas milijono.

Geriausia savaitgalio kelione i Italiija

 

Geriausios kelionės automobiliu

Šioje skiltyje rasite žmonių puikiai įvertintus maršrutus po Europą. Pradžiai pateiksime nuostabaus vaizdo reginį, apie kurį yra girdėjęs ne vienas žmogus. Tai - Žydroji Prancūzijos pakrantė. Važiuodami tikrai pamatysite įsimintinus miestelius bei besidriekiančius vynuogynus. Pakelėje patartina užsukti į nuostabiąją Nicą ir prabangųjį Monte Karlą.

Geriausia savaitgalio kelione Pietu Prancuzijos pakrante

Geriausia savaitgalio kelione Pietu Prancuzijos pakrante

Kitas maršrutas - Kerio žiedas, esantis Airijoje. Čia pamatysite vaizdingus kaimelius ir neabejotinai nuostabią pakrantę. Lietuvių ypač pamėgta vieta!

Geriausia savaitgalio kelione Kerio ziedas

Kelias Bergenas - Oslas, esantis Norvegijoje. Tai - nacionalinis kelias Nr.7, kuris jungia du didžiausius Norvegijos miestus. Visi žinome, kad Norvegija - be galo kalnuota šalis, tad kelyje pamatysite tokius vaizdus, dėl kurių jums užgniauš kvapą. Važiuodami juo pamatysite ir nacionalinį parką, į kurį privaloma užsukti. Pamatysite akmenuotas kalvas bei lygumas.

 

 

Poilsis Maltoje

 

 

sakoma, jog čia geriausia sala jauniems žmonėms, poilsiui ir pramogoms. Visais metų laikais puikus ir komfortiškas oras bei įspūdingas naktinis gyvenimas. Maltoje galite išvysti nuostabių uolėtų pakrančių, smėlėtų paplūdimių ir krištolinio skaidrumo vandens. Kelios lankytinų objektų vietos:  sostinė Valeta - šioje sostinėje yra bent keli objektai, kurie verti dėmesio. Pirmasis - Valetos jūrų uostas. Jeigu plauktumėte laivu, galėtumėte pamatyti įspūdingas miesto spalvas. Pagrinde vyrauja rudos ir šviesiai rudos spalvos miesto bokštai.

Antrasis objektas - baroko stiliaus architektūra. Pakėlę galvas aukščiau galite išvysti pompastiškus kupolus, statinių stogus, ir nuostabius balkonus. Sakoma, jog balkonai Valetoje yra vieni iš pagrindinių šio miesto akcentų.

Taipogi nepamirškite paragauti vietinės virtuvės. Būdami Maltoje paragaukite tradicinio jų patiekalo - triušienos troškinio (Stuffat Tal-Fenek). O Valetoje nebijokite paklaidžioti nepažintomis gatvelėmis, nes tokiu būdu surasite geriausias vietas pavalgyti. Pasistenkite atrasti kavinių ar užeigų, kuriose valgo vietiniai žmonės. Svarbiausias patarimas - nepulkite į turistų pamėgtas vietas.

Unikalus  gėrimas, kurio įsigyti galima TIK Maltoje, vadinamas kinnie. Nors jis kartokas, putojantis, - apelsinų ir žolelių skonio gėrimas, tačiau atvykus ten - neparagauti būtų tiesiog nuodėmė.

Sostinė Valeta (kaip ir bet kuri vieta Maltoje) pasižymi nuostabiu naktiniu gyvenimu. Valetoje daugiausiai veiksmo būna ties uosto krantine, netoli kruizinių laivų terminalo.

Tiems, kurie nori dar daugiau šėlsmo, geriausios vietos vakarėliui: Sliema kurortas (pats triukšmingiausias ir populiariausias kurortas Maltoje), Paceville, St.Julian's ir St.George's Bay.

O jeigu į Valetą nusigabenti nepavyks, yra dar keli objektai, kuriuos siūlome pamatyti Maltoje. Tai: Mėlynoji Lagūna, Gozo sala (į kurią galite nuskristi sraigtasparniu per 15 minučių), Cirkewwa. Mėlynoji Lagūna pakerės nuostabiu žydru vandeniu ir baltu smėliu, kadangi tai vienas iš populiariausių Maltoje esančių paplūdimių, Gozo saloje galite išvysti šventyklų, muziejų, siaurų gatvelių ir visiškos autentikos, o Cirkewwa skirtas pramogų ieškotojams, kadangi čia galėsite pasimėgauti nardymu (ištroškusiems adrenalino - 38 metrų gylyje esančios povandeninės uolos). Visur, kur benuvyksite, jus  nustebins kainos. Jos šiek tiek mažesnės, negu Lietuvoje.

Todėl drąsiai galima teigti, jo Malta - idealiai jaunimo troškimus atitinkanti vieta. Daug pramogų, saulės, paplūdimių, karščio, lankytinų vietų ir skanaus maisto bei gėrimų. 2020 - aisiais metais Malta - viena iš pagrindinių jaunimo kelionės taškų.


Vokiečių aviganis 2024-04-24 Vokiečių aviganis

Vokiečių aviganio auginimas, vokiečių aviganio dresavimas, mityba, ligos, priežiūra

daugiau
Liekninanti suknelė 2062-01-06 Drabužiai gali padėti „sulieknėti“ per 5 minutes

Kai jaustis gražiai trukdo pora nereikalingų kilogramų, o sportuoti ir sveikai maitintis nėra laiko...

daugiau