Menkės kepenėlių, varškės grūdelių ir kornišonų užtepėlė
2014-05-23 12:38 Peržiūros : 4104 SpausdintiReikia:
- Menkės kepenėlės - 100 g
- Grūdėtoji varškė - arbatinis šaukštelis
- Marinuoti agurkėliai (kornišonai) - 1-2 vnt
- Papuošti čiobrelio lapeliais
Kepenėles sutrinti. Agurkiukus supjaustyti arba plonais šiaudeliais, arba kubeliais. Juos suberti ant kepenėlių, įdėti šaukštelį varškės grūdelių. Išmaišyti, bet nesutrinti, ir masę sudėti į šaukštelius. Turėtų gautis 10-12 šaukštelių. Skanaus.
Silverija
Šis receptas dalyvauja konkurse su Laima Canape Spoons „Užtepėlės šaukšteliuose"!
Atsiųsk savo receptą ir laimėk puikius prizus!
Komentuokite ir vertinkite!
Norėdami komentuoti ir vertinti - prisijunkite arba Registruokitės!