Vištienos karis

2015-01-27 13:22   Peržiūros : 648   Spausdinti


Jums reikės:

  • 500 g vištienos filė;
  • 3-4 morkų;
  • 5 saliero stiebų;
  • 2 svogūnų;
  • česnako;
  • 150 g kininės salotos;
  • 2 šaukštai grietinės;
  • kario pastos;
  • džiovintos kalendros;
  • aštriosios paprikos miltelių;
  • saldžiosios paprikos miltelių;
  • mango padažo (galima naudoti ir mangų tyrę);
  • druskos, pipirų;
  • alyvuogių aliejaus kepimui.

Vištienos karis

Didelėje troškinimui skirtoje keptuvėje įkaitiname šlakelį alyvuogių aliejaus. Beriame smulkintus svogūnus, po keleto minučių skritinėliais pjaustytas morkas ir smulkintą česnaką. Keletą minučių patroškiname, tuomet sudedame gabalėliais smulkintą salierą, vištienos juosteles. Apkepame maišant ant didesnės ugnies, įpilame ketvirtį puodelio vandens ir sumažinę ugnį troškiname uždengę dangčiu, kol mėsa suminkštės. Galiausiai į keptuvę sumetame stambiai pjaustytą salotą ir prieskonius, dedame grietinę ir mango padažą, gerai išmaišome ir dar keletą minučių patroškiname. Patiekiame su ryžiais arba makaronais.

Skanaus!

Raimonda


Kategorijos: Tailando virtuvė, Tailandas, Vištienos receptai, Paukštienos patiekalai, Mėsos patiekalų receptai, 2. Troškiniai, Aštrūs patiekalai, Savaitgalio receptas, RECEPTAI
Liekninanti suknelė 2062-01-06 Drabužiai gali padėti „sulieknėti“ per 5 minutes

Kai jaustis gražiai trukdo pora nereikalingų kilogramų, o sportuoti ir sveikai maitintis nėra laiko...

daugiau