Morkų ir apelsinų sriuba su imbieru ir kariu
2013-10-25 10:03 Peržiūros : 294 SpausdintiINGREDIENTAI:
- 300 g morkų,
- 500 ml daržovių sultinio,
- 2 apelsinų,
- 2 mažų svogūnų,
- aliejaus,
- 50 ml grietinėlės,
- skiltelės česnako,
- 0,5 a.š. imbiero,
- druskos,
- pipirų.
GAMINIMAS:
Supjaustyti kubeliais morkas ir kepti aliejuje apie 35 min. kol suminkštės. Įdėti smulkintų svogūnų, česnaką įberti imbiero, kario, druskos ir pipirų ir kepti dar apie 10 min. Supilti sultinį ir dar pavirti apie 10 min. Išspausti šviežių apelsinų sulčių su minkštimu. Sriubą pertrinti su smulkintuvu. Supilti sultinį, sultis ir pavirti apie 10 min. Gardinti grietinėle.
Skanaus!
Jolanta
Šis receptas dalyvauja konkurse "Pietūs darbe su majonezu "Vilnius"
Balsuok ir išrink geriausius receptus!
Komentuokite ir vertinkite!
Norėdami komentuoti ir vertinti - prisijunkite arba Registruokitės!