Morkų ir apelsinų sriuba su imbieru ir kariu

2013-10-25 10:03   Peržiūros : 294   Spausdinti
Morkų ir apelsinų sriuba su imbieru ir kariu


INGREDIENTAI:

  • 300 g morkų,
  • 500 ml daržovių sultinio,
  • 2 apelsinų,
  • 2 mažų svogūnų,
  • aliejaus,
  • 50 ml grietinėlės,
  • skiltelės česnako,
  • 0,5 a.š. imbiero,
  • druskos,
  • pipirų.

Morkų ir apelsinų sriuba su imbieru ir kariu

GAMINIMAS:
Supjaustyti kubeliais morkas ir kepti aliejuje apie 35 min. kol suminkštės. Įdėti smulkintų svogūnų, česnaką įberti imbiero, kario, druskos ir pipirų ir kepti dar apie 10 min. Supilti sultinį ir dar pavirti apie 10 min. Išspausti šviežių apelsinų sulčių su minkštimu. Sriubą pertrinti su smulkintuvu. Supilti sultinį, sultis ir pavirti apie 10 min. Gardinti grietinėle.

Skanaus!

Jolanta

Šis receptas dalyvauja konkurse "Pietūs darbe su majonezu "Vilnius"

Balsuok ir išrink geriausius receptus!

Morkų ir apelsinų sriuba su imbieru ir kariu

 


Kategorijos: Receptų konkursas „Pietūs darbe su majonezu „Vilnius“, 3. Sriubos, Morkos, Vegetariški patiekalai, Daržovių patiekalų receptai, RECEPTAI
Liekninanti suknelė 2062-01-06 Drabužiai gali padėti „sulieknėti“ per 5 minutes

Kai jaustis gražiai trukdo pora nereikalingų kilogramų, o sportuoti ir sveikai maitintis nėra laiko...

daugiau