Mergvakaris gamtoje

2013-07-29 11:46   Peržiūros : 1976   Spausdinti


Mergvakario idejaAnksčiau niekada nebuvau dalyvavusi mergvakaryje, o juolab jo organizavusi, tad gavusi šią užduotį prieš geriausios draugės vestuves tikrai jaudinausi ir ilgai dvejojau ką ir kaip daryti. Jaunosios pageidavimu mergvakaris turėjo būti ramus: nenorėjo ji nei kalbinti vaikinų miesto centre, nei eiti į klubą. Pasitarusios su merginomis nusprendėme, kad geriausias variantas bus mergvakaris gamtoje!

Mergvakaris prasidėjo jau nuo vidurdienio: kelios pamergės atvyko pasiimti nuotakos. Jai padėjome pasidaryti makiažą ir šukuoseną, papuošėme veliumu. Visos pasipuošusios vykome į fotosesiją, kuriai kartu su fotografu parinkome gražią vietą už miesto esančiame parke. Mergvakario aprangos tema buvo romantiška: pasipuošėme ilgomis suknelėmis ir sijonais, o jaunoji, žinoma, buvo papuošta baltai. Prieš fotosesiją nuotakai padovanojome kraitį: į dailų pintą krepšelį sudėjome viską, ko gali prireikti vedybiniame gyvenime (keliaraištį, kočėlą, pavadėlį vyrui ir kt.). Nuotraukos gavosi tikrai puikios, o po fotosesijos vykome į kaimo turizmo sodybą, kurioje laukė jodinėjimas, maudynės ir kt.

Jaunoji turėjo atlikti tokias užduotis kaip laiško rašymas, kurį įdėjome į butelį ir įmetėme į ežerą, atsakyti į klausimus apie būsimą vyrą ir panašiai. Vėliau šokome pynėme vainikus ir sakėme įvairius gerus „užkalbėjimus", šokome aplink laužą. Vakaras prabėgo itin jaukiai ir nepastebimai, o nuotraukos liko puikiu prisiminimu. Mergvakaris visada asocijavosi su siautuliu mieste, bet nei viena iš dalyvių ir šiuo ramesniu variantu tikrai nenusivylė!

Sonata

 

Ši mergvakario idėja dalyvauja konkurse "Mergvakario idėjos".
Balsuok ir išrink geriausią idėją!

Konkursą "Mergvakario idėjos" remia:

Dalyvavai mergvakaryje? O gal jį organizavai? Aprašyk savo idėją ir laimėk puikius konkurso rėmėjų prizus!


Kategorijos: Konkursas „Mergvakario idėjos", Vestuvės, vestuvių planavimas , Pramogos, renginių organizavimas, Mergvakaris, mergvakario idėjos
Vokiečių aviganis 2024-04-24 Vokiečių aviganis

Vokiečių aviganio auginimas, vokiečių aviganio dresavimas, mityba, ligos, priežiūra

daugiau
Liekninanti suknelė 2062-01-06 Drabužiai gali padėti „sulieknėti“ per 5 minutes

Kai jaustis gražiai trukdo pora nereikalingų kilogramų, o sportuoti ir sveikai maitintis nėra laiko...

daugiau