Šukuosena su gyvomis gėlėmis

2013-07-01 16:33   Peržiūros : 465   Spausdinti


Mano plaukai nėra ilgi, nesiekia pečių, tad kokią šukuoseną pasirinkti vestuvėms tapo tikru galvosūkiu. Atrodo, iš ilgų plaukų galima padaryti viską: dailų kuodelį, krintančias garbanas... O ką daryti trumpaplaukėms?

Puošni šukuosena trumpiems plaukams.

Tąkart su kirpėja išmėginome keletą šukuosenų ir labiausiai patiko ši, kurią ir pasirinkau savo šventei. Žinoma, savo plaukus svarbią dieną patikėjau profesionalei, tačiau panašią šukuoseną ne kartą ir pačiai pavyko atkartoti. Pagrindinė idėja - suteikti trumpiems plaukams įspūdingam kuodui būtinos apimties. Pirmiausia atskiriame plaukus viršugalvyje ir iš apačios šiek tiek paveliame tankių šukų bei plaukų lako pagalba. Paveltus plaukus uždengiame viršutiniu sluoksnius ir susukame suformuojant pailgą horizontalų kuodelį pačiame viršugalvyje. Sutvirtiname plaukų segtukais.

Tą patį pakartojame ir su likusiais plaukais, tačiau šįkart viską darome vertikaliai. Plaukus padalijame į tris sekcijas, viduje paveliame, kad suteiktume purumo, ir suvyniojame bei sutvirtiname segtukais. Visą šukuoseną sutvirtiname plaukų laku ir papuošiame gyvomis gėlėmis. Likusias palaidas sruogas susukame žnyplių pagalba ir dailiai pritvirtiname kuodelio viršuje.

Irma

Ši šukuosena dalyvauja konkurse "Vasaros šukuosenos su "Beauty Workshop"

Atsiųsk savo vasaros šukuoseną ir laimėk puikius prizus!


Kategorijos: Vasaros šukuosenos su „Beauty Workshop", Šukuosenos, kirpimas, plaukų priežiūra, salonai ir kirpyklos, Aksesuarai plaukams, Grožis, sveikata, Stilius, mada
Komentarai
Unknown_user_thumb
Zybuokle
Straipsnio vertinimas: 10

Labai graži šukuosena. Linkiu laimėti ;)

2013-07-02 09:17
Untitled
aaasss
Straipsnio vertinimas: 9

Labai vasariška idėja! Super :)

2013-07-08 09:41
Liekninanti suknelė 2062-01-06 Drabužiai gali padėti „sulieknėti“ per 5 minutes

Kai jaustis gražiai trukdo pora nereikalingų kilogramų, o sportuoti ir sveikai maitintis nėra laiko...

daugiau