Nerta staltiesė

2013-05-09 12:06   Peržiūros : 1267   Spausdinti
Megzta staltiesė Megzta staltiesė Mados garažas


Kadangi mėgstu „rankdarbiauti", tad namuose dažnai atsiranda likęs siūlų vienas kitas kamuoliukas. Iš tiesų šiems darbeliams reikia ne vieno kito kamuoliuko siūlų, bet viso kilogramo. Tiesiog pradžioje iš likučių nusinėriau keletą atskirų motyvų, kuriuos tarpusavyje sujungiau, taip bejungiant kilo idėja pasidaryti dar didesnį darbelį, tad teko dar dasipirkti (tegul nepyksta kalbininkai) siūlų  ir savo darbelius didinti, kol vienas išsiplėtė iki didelės staltiesės.

Megzta staltiesė

Toks siūlų „naikinimo" būdas, kai neri atskirus motyvus ir juos tarpusavyje sujungi, patinka tuo, kad tokį rankdarbį gali pasiimti į kelionę, į gamtą, nes darbelis neužims vietos. O ir gali panaudoti kelių spalvų siūlus, reikia tik idėjos ir fantazijos.

Staltiesei ir staltiesėlei naudotas lietuviškas linas.

Idėją atsiuntė Eugenija K.

Ši idėja dalyvauja Rankdarbių konkurse "Megztos idėjos"

Dalyvauk ir tu! Įvertink ir išrink nugalėtoją!


Kategorijos: Rankdarbių konkursas "Megztos idėjos", Rankdarbiai, Mezgimas, Nėrimas, Namai ir pomėgiai, Namų interjeras, dekoravimas, tvarkymas
Komentarai
Unknown_user_thumb
citacita

Darbas vertas 10 balu, tik nesuprantu - pavadinime "Megzta staltiese", o aprasyme teigiama, kad reikia nusinerti atskirus motyvus, tai nelabai aisku - megzta ar nerta si grozybe?

2013-05-09 13:38
Liekninanti suknelė 2062-01-06 Drabužiai gali padėti „sulieknėti“ per 5 minutes

Kai jaustis gražiai trukdo pora nereikalingų kilogramų, o sportuoti ir sveikai maitintis nėra laiko...

daugiau