D'oliva produktai su natūraliu alyvuogių aliejumi

2008-08-05 12:33   Peržiūros : 5156   Spausdinti


 D’oliva intensyvaus poveikio maitinamasis alyvuogių aliejaus kremas
su retinoliu ir vitaminu E 50 ml
Intensivcreme

Sukūrėme produktą „D’oliva Intensivcreme", kuriame yra aukščiausios kokybės, ekstra klasės alyvuogių aliejus, gaunamas iš optimaliomis Viduržemio klimato sąlygomis auginamų alyvuogių. Be alyvuogių aliejaus veido kreme yra retinolio, vitamino E ir natūralių augalinių avokadų, migdolų ir kviečių daigų aliejų. Šis kremas skatina labai sausos odos regeneraciją ir ląstelių atsinaujinimą, giliai ją drėkina. Oda tampa glotni, elastinga ir skaisti.

Jau Antikos laikais alyvuogių aliejus buvo garbinamas kaip kosmetikos priemonė odai prižiūrėti. Šiame aliejuje yra labai daug (iki 80 proc.) mononesočiųjų riebalų rūgščių. Be to, ypač tyras (extra vergine) alyvuogių aliejus veikia kaip antioksidantas, nes jame yra daug natūralaus vitamino E ir fenolio junginių, kurie atstato odos lipidų balansą ir jaunatviškumą. Dėl šios priežasties šis aukštos kokybės alyvuogių aliejus yra puiki priemonė odai maitinti skirtiems "D’oliva“ kosmetikos produktams gaminti.

Naudojimas: kiekvieną dieną nuvalius odą kremu tepti veidą, kaklą ir iškirptės sritį. Šis veikliųjų medžiagų turtingas kremas maitina labai sausą odą.


D’oliva drėkinamoji alyvuogių aliejaus kaukė 15 ml
Feuchtigkeistmaske

Drėgmė, įsiskverbianti giliai į odą

Maitina sausą ir jautrią odą

Sukūrėme produktą, kuriame yra aukščiausios kokybės, ekstra klasės alyvuogių aliejus, gaunamas iš optimaliomis Viduržemio klimato sąlygomis auginamų alyvuogių.

Palepinkite savo odą drėkinamąja veido kauke su alyvuogių aliejumi.

Speciali intensyviai maitinanti priemonė su tyru Toskanos alyvuogių aliejumi, pantenoliu ir vitaminu E reguliuoja odos drėgmės pusiausvyrą ir skatina atsinaujinti epidermio ląsteles.

Natūralus simondsijų aliejus (jojoba) ir odą maitinantys taukmedžio riebalai papildomai saugo odą nuo išsausėjimo, tonizuoja, atgaivina veido, kaklo ir iškirptės srities odą.
Oda akivaizdžiai atsigauna ir vėl tampa minkšta ir elastinga.

Naudojimas: nuvalius odą tolygiai tepti (1–2 mm sluoksniu). Apie akis ir burną netepti. Po 5–10 min. kaukės likučių nenuplauti, bet juos nuvalyti minkšta kosmetine servetėle ar šiltu kiek sudrėkintu rankšluosčiu.

Jeigu reikia, kaukę naudoti 1–2 kartus per savaitę.
Vienos pakuotės pakanka 1–2 procedūroms.

D’oliva
Paakių gelis su alyvuogių aliejumi 15 ml
Augen Contour Gel

Lygina apie akis esančias raukšleles
Ramina ir vėsina

Jau Antikos laikais alyvmedžius saugojo dievai, o aliejus buvo vartojamas ne tik maistui, bet ir kaip vertingas kosmetikos produktas odai palepinti. Mes sukūrėme naują paakių gelio sudėties formulę – alyvuogių, medetkų ekstraktai, alfa bisabololas, lecitinas ir hialurono rūgštis. Šios medžiagos suteiks Jūsų odai daug drėgmės, sumažės raukšlelės aplink akis, paburkimai, produktas nuramins jautrią tos srities odą.

Malonus vėsinamasis gelis greitai įsigeria ir suteikia odai gaivumo. Klinikinių tyrimų rezultatai parodė, kad preparatas veikia beveik tuoj pat (po 10 min.). Teigiama preparato įtaka odai buvo patvirtinta testuojant dermatologiškai – raukšlelių gylis apie akis gerokai sumažėjo.

Naudojimas: rytais ir vakarais tepti gelį prieš tai nuvalytus paakius. Tai daryti atsargiai, plonu sluoksniu, pirštų galiukais (gelis neturi patekti į akis).

Be kvapiųjų medžiagų
Be pigmentų

 D’oliva dušo šveitiklis su alyvuogių aliejumi 100 ml
Dusch-Peeling

Švelni kaip aksomas oda

Švelnus kūno šveitiklis su alyvuogių aliejumi ir gaivumo suteikiančiu citrinų ekstraktu užtikrins, kad oda taptų minkšta kaip aksomas, atjaunėtų. Šveičiamieji bambuko grūdeliai ir smulkiai sumalti alyvuogių kauliukai ypač stropiai pašalina paviršines odos pleiskanėles, suragėjusias odos daleles, šitaip gražindami pačią odos struktūrą. Oda tampa švelnesnė, atgauna rausvumą ir skaistumą.
Pantenolis maitina odą ir šitaip ją papildomai saugo nuo išdžiūvimo.

Naudojimas: kartą per savaitę švelniai nušveiskite odą maitinamuoju dušo šveitikliu ir mėgaukitės Viduržemio jūros dvelksmu, kurį suteikia alyvuogių aliejus ir citrina. Dušo šveitiklį su alyvuogių aliejumi naudoti kaip dušo želė. Jį tepti ant šlapios odos ir švelniai įtrinti su trupučiu vandens, po to nuplauti po dušu.

D’oliva dušo gelis su alyvuogių aliejumi 100 ml
Fitness-Dusche

„D’oliva-Fitness-Dusche" aktyviai veikia kūną, dvasią bei sielą ir šitaip paverčia kasdienę kūno priežiūros procedūrą tikru Viduržemio jūros nuotaikingu prisilietimu. Nauja maitinamoji formulė "žali pakibę perlai" – su alyvuogių aliejaus pripildytomis gyvybingomis granulėmis ir odą maitinančiu pantenoliu saugo odą nuo išdžiūvimo, ji tampa švelni it aksomas. Sugrąžina jėgas ir panaikina nuovargį bei stresą.

Naudojimas: kiekvieną dieną, jeigu oda sausa ir jautri. Kai prausiatės duše, mėgaukitės švelniomis putomis ir citrinos kvapu.

D’oliva maitinamasis rankų kremas 100 ml
Handpflegecreme

Drėkina, maitina šiurkščią, sausą rankų odą

Šiurkščias, sausas rankas reikia ypač prižiūrėti. Alyvuogių aliejus ir vertingas simondsijų aliejus (jojoba) saugo odą nuo išdžiūvimo, kenksmingų aplinkos faktorių poveikio, nuo plovimo priemonių suteikto sausumo, ją maitina – oda tampa švelni ir elastinga. Mėgaukitės Viduržemio jūros kvapu, kurį skleidžia alyvuogių aliejus ir šviežia citrina.

Naudojimas:
Reikalui esant tepti kelis kartus per dieną.

D’oliva plaukų kaukė 100 ml
Intensiv Pflege-Kur

Sausiems ir pažeistiems plaukams

Mūsų sukurta intensyvaus poveikio plaukų kaukė su alyvų aliejumi skirta sausiems ir pažeistiems plaukams. Giliai įsiskverbianti kaukė intensyviai maitina sutrūkinėjusias ir išsausėjusias plaukų vietas, skatinti jų atsinaujinimą, drėkina sausus ir atgaivina lūžinėjančius plaukus.

Naudojimas: naudoti 1 kartą per savaitę. Užtepus ant plaukų palaukti 2-3 minutes, kol įsigers, po to nuplauti vandeniu. Patekus į akis, praplauti vandeniu.

Taip pat patariame naudoti plaukų šampūną "D’oliva".

 D’oliva veido kremas su alyvuogių aliejumi 50 ml

Sausai ir jautriai odai

Sukūrėme produktą, kuriame yra aukščiausios kokybės, ekstra klasės alyvuogių aliejus, gaunamas iš optimaliomis Viduržemio klimato sąlygomis auginamų alyvuogių.
Mūsų sukurtas veido kremas su natūraliu alyvų aliejumi yra skirtas sausai ir jautriai odai. Kremas aprūpina odą riebalais ir ją stipriai drėkina. Švelnus ir neriebus kremas įsigeria akimirksniu, nepalikdamas riebaus blizgesio. Puikiai tinka kaip makiažo pagrindas.
Be to, veido kremą praturtinome veiksmingais avokadų, migdolų ir kviečių daigų aliejais, kurie saugo odą nuo nusausėjimo ir skatina jos regeneraciją. Oda tampa švelni ir elastinga. Citrinų ir alyvų aliejaus aromatas apgaubia Viduržemio jūros gaiva.

Naudojimas: kremas skirtas naudoti kasdien, rytais ir vakarais. Tepti ant nuvalytos veido ir kaklo odos.

D’oliva šampūnas 200 ml
Sausiems ir pažeistiems plaukams

Švelnus šampūnas su alyvų aliejumi, praturtintas citrinų aromatu, suteikia plaukams blizgumo ir apgaubia Viduržemio jūros gaiva. Jei plaukai sausi ir nualinti, šis šampūnas jiems suteiks daugiau gyvybingumo, gražaus žvilgesio. Patekus į akis, praplauti vandeniu.

Taip pat patariame naudoti plaukų kaukę „D’oliva“.

D’oliva kūno balzamas 250 ml
Korper - Balsam

Atgaiva Jūsų kūnui
Su vitaminu E ir taukmedžio riebalais

Sukūrėme produktą, kuriame yra aukščiausios kokybės, ekstra klasės alyvuogių aliejus, gaunamas iš optimaliomis Viduržemio klimato sąlygomis auginamų alyvuogių.
Mūsų sukurtas drėkinamasis kūno balzamas su natūraliu alyvų aliejumi yra skirtas visų tipų odai.
Veiksmingi aliejai, tarp jų ir taukmedžio riebalai, bei vitaminas E saugo odą nuo nusausėjimo ir skatina jos regeneraciją. Tepdami balzamą pajusite, kaip greitai jis įsigeria ir drėkina odą. Oda taps švelni lyg šilkas, nepalikdamas riebaus blizgesio.

Šis balzamas – tikra atgaiva Jūsų kūnui!
Kliniškai įrodyta, kad balzamas 98 % žmonių suteikia malonius pojūčius, 64 % nedirgina odos ir 95 % stipriai drėkina.


Naudojimas:
Neriebus, greitai įsigeriantis kūno balzamas puikiai tinka kasdienei priežiūrai.

 D’oliva alyvuogių aliejaus stangrinamasis kūno losjonas su keramidais, kad oda būtų stangresnė ir jaunesnė 100 ml
Hautstraffende Körperlotion


Nauja formulė – su gyvu alyvuogių aliejumi ir maitinamuoju simondsijų (jojoba) aliejumi – padeda odai atgauti lipidų balansą.
Odai giminingi keramidai reguliuoja odos drėgnumą, regeneraciją, formuoja apsauginį barjerą, greitina negyvų ląstelių pasišalinimą ir gerina jos išvaizdą.
Originalus alyvuogių aliejaus ir citrinos gaivumo derinys užtikrina, kad oda būtų glotnesnė, stangresnė ir jaunesnė.

Odos testų rezultatai įrodo, kad jau po kelių dienų oda tampa drėgnesnė, ji atrodo lygesnė, stangresnė. Skatinama natūrali odos apsauginė funkcija.

Naudojimas: pagal poreikį ryte ir vakare plonu sluoksniu tepti ant odos ir lengvai įtrinti

Informacija UAB "Natur Product Vilnius"


Anonsas.lt naujienlaiškio prenumerata

Sužinok naujausias mados tendencijas, geriausius receptus, kelionių ir laisvalaikio idėjas! UŽSIPRENUMERUOK!

anonsas.lt pristato
Anonsas.lt pristato
Kaip dažyti plaukus?

Atsako ir pataria plaukų SPA terapeutė Rita Liutikienė

Žiobrių žvejyba Žiobrių žvejyba

Kaip žvejoti žiobrius, kur žvejoti žiobrius, meškerės, pašarai, sistemėlės, masalai žiobriams

Ančiuviai Jūrinės žuvys

Kaip atpažinti jūrinę žuvį žvejų ir žuvų turguose visame pasaulyje, kaip išsirinkti skanią žuvį žuvų turguje

Valentino diena Šv. Valentino diena: kad turėtumėte ką prisiminti

Idėjos vakarėliui, kai švenčiate dviese arba su draugais.

Teidės ugnikalnis Teidės ugnikalnis

Ekskursija į Teidės ugnikalnį, pėsčiųjų takai prie Teidės, Tenerifės sala

Kaip pasigaminti žvakę namuose Kaip pasigaminti žvakę namuose?

Aromatinės, dekoratyvinės žvakės gamyba namuose. Graži rankų darbo žvakė.

Ką padovanoti kulinarui Ką padovanoti kulinarui

Geriausia dovana maistą gaminančiam virėjui, kulinarui, kokią maisto gaminimo įrangą padovanoti

Dovana keliautojui Dovanos keliautojams

Dovanų idėjos keliautojams

Katastrofų filmai Geriausi katastrofų filmai

Populiariausi visų laikų katastrofų filmai apie nelaimes - nuo ateivių ir žemės drebėjimų iki gaisrų ir potvynių.

Alaus diržas Ką padovanoti vaikinui? 20 puikių dovanų vaikinui idėjų

Dovana vaikinui, dovanų idėjos vaikinui, linksmos ir naudingos dovanos vaikinui

Kaip dekoruoti moliuga Helovinas: kaip dekoruoti moliūgą ir puošti namus

Kad šiurpią spalio naktį iš nuostabos aikčiotų kaimynai - paverskite savo namus šviečiančių moliūgų tvirtove.

Tradicinis varškės apkepas Tradicinis varškės apkepas su razinomis

Tradicinio varškės apkepo receptas su razinomis

Kelionė į Lenkijos Zakopanę Kelionė po Pietinę Lenkiją

Maršrutas po Pietinę Lenkiją, lankytinos vietos Pietų Lenkijoje, pramogos Lenkijos Pietuose

Varškės apkepas Varškės apkepas

TOP 3 varškės apkepo receptai, tradicinis varškės apkepas, varškės apkepas su razinomis, varškės apkepas su dribsniais

gražiausi Tuniso miestai Gražiausi Tuniso miestai

Kelionė po įdomiausius Tuniso miestus ir įspūdingiausius lankytinus objektus.

Latvijos pajūrio paplūdimiai Latvijos pajūrio paplūdimiai

Paplūdimiai Latvijos pajūryje, Latvijos pajūrio paplūdimių, pliažų apžvalga, atsiliepimai ir rekomendacijos

Pramogos Utenoje Pramogos Utenoje

Ką veikti Utenos rajone

Geriausi sporto klubai Vilniuje Geriausi sporto klubai Vilniuje

Geriausi jėgos sporto klubai Vilnius, geriausi treniruoklių sporto klubai Vilniuje, geriausi sporto klubai moterims Vilniuje

Stemplės uždegimas Stemplės uždegimas

Stemplės uždegimas (ezofagitas) yra ūminis arba lėtinis tam tikrų stemplės gleivinės dalių uždegimas, dėl kurio atsiranda skausmas krūtinėje, rėmuo ir kiti negalavimai.

Uzbekiška „Basma" kazane Uzbekiška „Basma" kazane

Uzbekų nacionalinis patiekalas, troškinys ir sriuba viename, Uzbekiškos „Basma" receptas, kaip pagaminti „Basma".

Kaimo turizmo sodyba įmonės renginiui Geriausios kaimo turizmo sodybos

Kaip išsirinkti geriausią kaimo turizmo sodybą ramiam poilsiui, šventei, įmonės renginiui, vestuvėms.

Įdomiausios lankytinos vietos Lietuvoje Įdomiausios lankytinos vietos Lietuvoje

Lankytinos Vietos Lietuvoje, Ką verta pamatyti ir nuveikti Lietuvoje?

Alkoholio maišymas Alkoholio maišymas

Alkoholiniai gėrimai ir kokteiliai, populiariausi alkoholiniai kokteiliai, su kuo maišyti alkoholį, kokius kokteilius rinktis, kad nejaustume pasekmių?

Poilsis Utenoje Poilsis Utenoje

Kur ilsėtis Utenos rajone, poilsiavietės Utenos rajone,

plastikinė valtis Kaip išsirinkti plastikinę valtį

Kokią plastikinę valtį pirkti, geriausios plastikinės valtys

kelionė į Tunisą Kelionė į Tunisą

Maršrutas po Pietinį Tunisą, Gafsa-Tozeuras-Kebilis-Tatuinas-Džerba-Mahdija, reportažas iš kelionės į Tunisą

velykiniai sveikinimai Velykiniai sveikinimai

Velykiniai sveikinimai tėvams, draugams, artimiesiems, kolegoms

Velykiniai sveikinimai Sveikinimai Šv. Velykų proga

Solidūs velykiniai sveikinimai. Juokingi sveikinimai Velykų proga. Originalūs sveikinimai su Šv. Velykomis.

Kelionė į Tenerifę Kelionė į Tenerifę

Ką pamatyti Tenerifėje, lankytinos vietos Tenerifėje, pramogos Tenerifėje, automobiliu po Tenerifę, geriausios vietos poilsiui Tenerifėje

Lankytinos vietos tunise Lankytinos vietos Tunise

Ką aplankyti ir pamatyti Tunise, gražiausi Tuniso miestai

Originalūs kvepalai Originalūs kvepalai: patarimai, kaip atskirti originalius kvepalus nuo klastočių

Originalių kvepalų požymiai, kaip išsirinkti kokybiškus ir originalius kvepalus, požymiai, kad perkate padirbtus kvepalus, kvepalų žymėjimas

Anonsas.lt pristato
Dalia Dulkienė Dalia Dulkienė

Dalios receptų knyga

neringos blogas Neringa L.

Neringos receptų knyga

Galina Jagello

Maisto patiekalų receptų knyga