Pažintiniai straipsniai
2017-03-14 Užkandžiai

Keptos duonos, lašišos, silkės, marinuotų svogūnų užkandžiai, kurie nepalieka abejingų! daugiau

2017-03-06 Cukrus: 10 nutylėtų faktų...

Ar žinote, jog geisdami cukraus skonio jau gimstame arba, kaip iš cukraus pasigaminti depiliuojantį vašką? daugiau

2017-03-03 Sula - pavasarinis mineralų ir vitaminų šaltinis

Sulos leidimas, klevo ir beržo sula, sulos rauginimas, klevo sirupo gaminimas daugiau

2017-03-02 Kepsniai ant grilio

Kaip pagaminti išskirtinio skonio patiekalą ant grilio. daugiau

2017-01-11 Eteriniai aliejai ir hidrolatai virtuvėje

Gėrimų, užkandžių ir desertų sudėtinės dalys tokios pat kaip ir kosmetikos - eteriniai aliejai ir hidrolatai. Receptai. Pabandykite! daugiau

2016-12-07 Bulvės: ir į burną, ir ant žaizdos

Bulvinių vėdarų, airiškos bulvių košės, bulbonų receptai ir patarimai, kaip bulve gydytis gastritą, kosulį... daugiau

2016-11-30 Karšti gėrimai – žiemos malonumai

Užsiklokite languotu pledu, į rankas paimkite karšto grogo stiklinaitę ir, žvelgdami pro langą, mėgaukitės po pirmo gurkšnio užliejančia šiluma. daugiau

2016-09-21 Konservavimas: pomidorai, obuoliai, paprikos, slyvos

Jeigu Jums ne tas pats, ką valgote - konservuokite rudens gėrybes pagal mūsų siūlomus receptus. daugiau

2016-09-20 Grybavimo ir negrybavimo tradicijos

Grybus visuomet dengė paslapties skraistė. Tamsiaisiais amžiais jie apaugo mitais ir prietarais. daugiau

2016-08-04 Cukinija

Kaip cukinijas paruošti. Cukinijos receptai: kalakutiena ir morkomis įdaryta cukinija, cukinija su apelsinais žiemai, cukinijų suktinukai ir daugiau. daugiau

2016-05-12 Geriausi grilio receptai pasaulyje

Mėsos kepimo grilyje tradicijos pasaulyje ir geriausi receptai daugiau

2016-04-27 Sveikuoliški, gaivinantys kokteiliai

Sveikuoliškų kokteilių receptai, tik iš natūralių ingredientų. daugiau

2016-04-18 Portugališka virtuvė: genialumas slypi paprastume (tęsinys)

Kiauliena, kopūstlapiai, sūriai ir saldumynai... daugiau

2016-04-05 Portugališka virtuvė: genialumas slypi paprastume

Portugalų maistas paprastai pristatomas kaip valstiečių ir žvejų maistas. daugiau

2016-03-27 Velykiniai margučiai

Viskas apie kiaušinių marginimo būdus,dažymą, technikas, tradicijas ir skaniausius Šv. Velykų patiekalus. daugiau